NYINFLYTTAD

Välkommen till Brf Marmorn, en av de största och mest välskötta bostadsrättsföreningarna i Stockholm. Här är information till dig som är nyinflyttad.

Fastighetsskötare

Marmorn har en fastighetsskötare anställd på deltid via Fastighetsskötsel. Fastighetsskötarens expedition är i hörnet till vänster om port 44C. Du når fastighetsskötaren via tel 08-669 53 21 vardagar kl. 07.30 – 08.30 eller genom att besöka expeditionen under samma tid.

Namnskylt

Marmorns fastighetsskötare får information från HSB, Marmorns ekonomiska förvaltare, om nya medlemmar som flyttar in i våra hus. Han byter då namn på dörren och på namntavlan i trapphuset. Detta ska ske inom en kort tid efter inflyttningen. Inga egna lappar eller skyltar får sättas upp på dörren eller på namntavlan
Kontakta fastighetsskötaren om frågor angående namnskylt. Mail: marmorn@fastighetsskotsel.se
Har du inte tillgång till mail, går det bra att ringa Telefon: 08-13 36 10 (vardagar 08.00-16.00)

Avgiftsavier

HSB är Marmorns ekonomiska förvaltare och det är till deras boendeservice som man ska vända sig till om man har frågor om avgiftsavier och autogiro. De svarar även på frågor gällande månadsavgift, pantsättning, inre fonder och utdrag ur fastighetsregistret.
HSB Boendeservice tel 010-442 11 00 eller service.stockholm@hsb.se
Se mer – Ekonomi

El 

Elnätsavtal ska tecknas med elnätsleverantören (Ellevio) före inflyttning. Elhandelsavtal om leverans av el ska även tecknas. Det kan göras med valfritt elhandelsbolag.
Se mer – Tekniskt

Bredband och/eller IP telefoni 

Abonnemang av bredband och/eller IP-telefoni beställs från företaget Ownit
Se mer – Tekniskt

Kabel TV

Kabel-TV från ComHem (basutbud) ingår i medlemsavgiften.
Se mer – Tekniskt

Sopor / källsortering 

Grovsoprum finns i en separat byggnad utanför 42B. Här kan medlemmarna slänga grovsopor, dock ej hushållssopor, vitvaror eller miljöfarligt avfall / målarfärg. Det är helt förbjudet att lämna vitvaror i grovsoprummet. Vid beställning av nya vitvaror rekommenderas därför att man i samband med detta låter leverantören hämta de gamla vitvarorna.
Då handeln på nätet ökat har också antal kartonger som källsorterats ökat.
VAR VÄNLIG ATT VIK IHOP DINA KARTONGER, SÅ FLER FÅR PLATS I BEHÅLLARNA!
På varje våningsplan finns ett sopnedkast för hushållssopor. Soppåsarna sugs bort till en gemensam uppsamlingsplats på andra sidan Hornsgatan. Marmorn är medlem i en sopsugförening som sköter denna anläggning.
Se mer – Tekniskt
Portkod
Portkoden byts ca 2 gånger/år. Ny kod annonseras alltid i Marmornbladet.
Marmornbladet
Marmorns informationsblad kommer i brevlådan 4 ggr/år. I bladet får du mycket matnyttig information om vad som är på gång i föreningen, så passa på att läsa den när du får den.

Sida uppdaterad: 2022.09.14