Lokaler

Karta över fastigheterna i Brf Marmorn. Klicka för större bild.

Musikrum

Det finns två musikrum som används av Marmorns musikförening. Musikrummen får endast användas musikföreningens medlemmar, dock ej band. Årsavgiften betalas via HSB:s månadsavi. För att bli medlem, kontakta musikföreningens ordförande (se under Kontakt).

Hobbyrum

I källaren i 38B, till höger vid ingången till tvättstugan, finns ett hobbyrum där man t.ex. kan snickra och måla. Rummet får användas vardagar mellan 08.00 och 21.00. Tänk på att städa efter dig.

Gästlägenheter

Läs mer under Boende > Gästlägenheter.

Cykel- och mopedförråd

I föreningen finns 3 cykelrum, som ligger i hus 38, 40 och 44. I nr 38 och 44 får man förvara maximalt tre mopeder samtidigt, i rum 40 får ingen moped förvaras (enligt Brandmyndighetens regler). Barnvagnar, pulkor och liknande hör inte hemma i cykelrummen. Nyckel löses ut hos fastighetsskötaren mot en depositionsavgift.

Tvättstugor

Det finns åtta tvättstugor i Brf Marmorn (tre i 38B och fem i 44B). Tid för tvättning bokas med egen bokningscylinder på någon av datum/tidtavlorna (har du tappat bort din bokningscylinder, beställ en ny hos fastighetsskötaren – lappar eller dylikt acceperas ej!). I tvättstugorna finns information om vilka rutiner som gäller.

Det finns två spontantvättstugor, en i 38 och en i 44. De kan inte förbokas, utan man använder dem om de är lediga. Spontantvättstugan i 38 är också utrustad med en grovtvättmaskin, som för mattvätt och dylikt är bokningsbar. Manglar finns att tillgå, och en gammal, men väl fungerande stenmangel, finns i tvättstugan i 44B.

Ordningsregler för tvättstugan

  • BOKNING sker enbart med bokningscylindern. Bokning får endast sträcka sig tre veckor framåt från den aktuella datumet. Cylindrar som sitter den fjärde veckan kommer att tas bort och kan hämtas hos fastighetsskötaren.
  • TVÄTTIDER – vardagar 07 – 21, utom tisdagar i 38:an kl 10-12 och torsdagar i 44:an kl 10-12 då tvättstugan är stängd för städning. Lördagar och söndagar får du tvätta mellan kl 9 och 21. Var vänlig respektera dessa tider, särskilt med tanke på dem som bor ovanför. Ljuset slocknar ca kl 22.00 i tvättstugorna. Tvättning sker i tvåtimmarspass (utom vissa tider i tvättstugan 38B). OBS Din bokade tvättid förverkas om du inte börjat tvätta inom 30 minuter (vid tvåtimmarspass).
  • TORKSKÅP OCH TUMLARE disponeras ytterligare 30 minuter efter avslutad tvättid.
  • TVÄTTNING SKER PÅ EGEN RISK – Brf Marmorn ansvarar inte för tvätt som skadats eller förstörts i maskinerna.
  • MASKINFEL – Om fel uppstår på maskinerna, fyll i en felanmälan och lägg denna i fastighetsskötarens brevlåda, eller maila till marmorn@fastighetsskotsel.se. Tänk på att ange ID-numret som står på maskinen.
  • KVARGLÖMD TVÄTT – Kläder och annat som glömts/lämnats kvar i tvättstugorna läggs i separat korg vid bokningstavlorna. Denna rensas varje månad och kläderna slängs bort.
  • FÖR VÅR GEMENSAMMA TREVNAD – lämna tvättstugan i det skick du själv önskar finna den.
Sida uppdaterad: 2022.09.14